Piekarnia Cukiernia „Pacyna”
Piekarnia została założona przez Piotra Majewskiego 1 czerwca 2001 roku. Głównym celem piekarni cukierni PACYNA jest zaspokajanie gustów naszych odbiorców. Zwracamy szczególną uwagę na jakość produktów, w tym na ich walory smakowe i zdrowotne. Atutem firmy jest produkcja chleba na naturalnym zakwasie. Nie używamy substancji przedłużających trwałość produktów. Bazujemy na tradycyjnych i sprawdzonych recepturach. Wiemy, że nie możemy poprzestać na tym, co udało nam się do tej pory osiągnąć. Dążymy do tego, aby nasze produkty były zdrowe, jak najbardziej naturalne. Chcemy by nasza piekarnia była synonimem wysokiej jakości.
Wypiek odbywa się metodą tradycyjną w piecu piekarskim opalanym węglem i drewnem, na naturalnym podłożu-hercie.
Oferowane produkty mogą Państwo nabyć w sklepach na terenie województwa mazowieckiego i łódzkiego.
Satysfakcją naszą jest zadowolenie Klienta. Z największym zaangażowaniem i sercem dbamy o to, by pieczywo, które trafia na Państwa stoły było zawsze świeże i jak najwyższej jakości.